10 idei de cadouri care ii vor face inima să bată mai tare

10 Idei de Cadouri

10 idei de cadouri care ii vor face inima să bată mai tare

In sfarsit e primavara, iar o data cu ea începem să ne bucurăm de zilele mai lungi și mai calde, să ne plimbăm prin parcuri și grădini, să ne reconectăm cu natura și să ne pregătim pentru noi aventuri. Chiar de Martisor gândul ne duce la prima si cea mai speciala sarbatoare- Ziua Femeii.

 • 10 idei de cadouri care ii vor face inima să bată mai tare
 • Este oare important ambalajul?

Cu cat mai multe optiuni de cadouri ne ofera viata contemporana, cu atat mai dificil ne vine sa alegem. Si e normal sa fie asa. Pentru ca un cadou de 8 Martie trebuie s-o rasfete, s-o alinte si s-o faca sa se simta speciala.

Iti simplific alegerea cu 10 idei de cadouri care ii vor face inima să bată mai tare.

 1. Un buchet de flori frumoase și proaspete, oferite intr-un mod sensibil si respectuos chiar de draga dimineata va face orice femeie sa radieze de fericire.
 2. Un voucher pentru o zi de relaxare la un spa sau salon de înfrumusețare o va rasfata cu adevarat. Ar fi bine sa alegi un voucer la un salon la care Ea deja merge si se cunoaste cu doamnele de acolo, pentru ca ritualul de infrumusetare vine la pachet cu comunicare ca intre fete.
 3. O cutie de ciocolată gourmet sau bomboane de ciocolată fine ambalate frumos. De-a lungul istoriei, ciocolata a fost asociată cu romantismul și afecțiunea, fiind considerată un cadou ideal pentru a exprima iubirea sau afecțiunea față de cineva.
 4. O carte sau un voucher cu care sa-si aleaga singura sursa pentru lectura. Poti opta pentru romane contemporane, care abordează subiecte precum dragostea, cariera, familia, aventurile sau o biografie a unei personalitati pe care o admira.
 5. O geanta sau o pereche de pantofi de înaltă calitate pe care și-o dorea de mult timp. Pentru o femeie nu exista prea multe genti sau prea multi pantofi. Alege culori indraznete, primavaratice, care s-o scoata din anonimat.
 6. Un parfum de lux sau produse de îngrijire personală de calitate.
 7. Un accesoriu de bijuterie, cum ar fi un inel, o brățară sau un colier, care să se potrivească stilului ei.
 8. Un bilet la teatru sau la un concert la care îi dorea de mult să meargă.
 9. Un puzzle din lemn mecanic sau jigsaw care sa-i ofere cateva ore de relaxare si concentrare in acelasi timp. Puzzle-urile fac bine la suflet. In timp ce asamblezi poti sta de vorba fara graba sau pur si simplu meditezi. Chiar daca nu te gândesti la nimic creierul lucreaza intens si e o placere intelectuala. Alege un gramofon romantic, o harta a lumii care sa-i personalizeze peretele unei camera sau un puzzle jigsaw cu o textura delicata a pieselor. Cu un puzzle, 8 martie va fi memorabil iar cadoul tau- durabil.
 10. Abonament la un curs online – Dacă persoana căreia îi faci cadou este pasionată de învățare, un abonament la un curs online, pe o temă de interes pentru ea, poate fi un cadou excelent pentru a-i oferi noi oportunități de dezvoltare personală.

Conteaza oare ambalajul?

Raspunsul este un Da ferm. Ambalarea cadoului este la fel de importantă ca și alegerea cadoului în sine. Ambalajul îi oferă un plus de valoare și face ca persoana care primește cadoul să se simtă apreciată și specială. O impachetare estetica denota considerație și respect. Creaza totodata o anticipare plăcută si face momentul deschiderii cadoului mult mai emoționant. Tot ambalajul poate fi o modalitate de a personaliza cadoul și de a-i oferi o notă specială.

Daca nu ai suficient timp, materiale sau indemanare ca sa-l ambalezi personal, alege o punga speciala. Fie din carton, hartie sau in, acest detaliu va face ca in momentul deschiderii sa-i bata inima mai tare iar ambalajul cu siguranta va fi pastrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *