Iubesti sa calatoresti? IA-ȚI CADOUL!

Iubesti sa calatoresti? IA-ȚI CADOUL!

Iubesti sa calatoresti? IA-ȚI CADOUL!

Când vine vorba de o călătorie începem să simțim fluturi în stomac încă de când umplem valiza. Apropo, există o mare legătură dintre oamenii care construiesc puzzle și călătoriile. Elaborarea unui puzzle dezvoltă gândirea spațială, logica și chiar logistica, la fel ca provocarea de a umple valiza cu cât mai multe haine.

Dacă și tu iubești călătoriile cu siguranță cei mai apropiați oameni ai tăi iubesc la fel.

Bunăoară Bill Gates, fondatorul Microsoft, elaborează în fiecare călătorie câte un puzzle. Chiar și de Crăciun acesta construiește puzzle cu soția sa, Melinda.

Beneficiile acestui hobby sunt foarte multe.

De ce să construiești un puzzle în vacanță sau când mergi într-o călătorie?

Acesta face ca creierul să lucreze cum ambele emisfere concomitent. Așa că dincolo de gândul la călătorii, odihnă și schimbarea rutinii zilnice, creierul nostru lucrează. Iar când revenim la regimul obișnuit adaptarea este foarte ușoară.

Așa că la următoarea călătorie elaborează și tu un puzzle și vei vedea cum te vei simți. Totodată dacă vrei să surprinzi o presoană dragă care iubește călătoriile, optează pentru un puzzle sugestiv- puzzle-uri mecanice cu mijloacele de transport îndrăgite

Puzzle-uri mecanice cu mijloacele de transport îndrăgite

Aceste puzzle-uri nu doar că oferă ore întregi de divertisment, ci și servesc ca amintire a pasiunii lor pentru călătorii.

Cadoul ideal pentru amatorii de călătorii cu trenul

O opțiune reușită este puzzle-ul din lemn al unui tren cu aburi. Elaborarea lui necesită răbdare și atenție la detalii, făcându-l un cadou perfect pentru cineva care se va bucura de o provocare sănătoasă. Aceste modele de obicei au detalii exacte ca ale trenului, iar dacă piesele sunt din lemn arată foarte elegant. Modelul mecanic se pune în funcțiune cu o bandă rulantă astfel că la final e plăcut să privești cum se deplasează. Gradul de dificultate poate varia de la ușor la provocator. Iar când spun provocator asta nu înseamnă complicat. Pentru că provoacă creierul să gândească, să caute și să găsească soluții.

Cadoul ideal pentru amatorii de călătorii cu avionul

Ești gata de zbor?

O altă opțiune este un puzzle mecanic al unui avion vintage. Caută pe internet cum arăta o călătorie cu avionul în epoca de aur a zborurilor. E o lectură foarte interesantă. Acum să revenim la avion mecanic din piese puzzle. Aceste modele au de obicei parți mobile și pot fi destul de complexe. Este o alegere excelentă pentru cei pasionați de zbor și avioane. Totodată la final va fi un element decorativ original și poate fi o adăugare minunată pentru orice colecție. Iubesti sa calatoresti

Cadoul ideal pentru amatorii de călătorii pe apă

Pentru iubitorii de mare, un puzzle cu o barcă cu vele sau cu motor este o alegere ideală. Aceste puzzle-uri pot fi simple, dar găsești și mult mai complicate. Asamblând un puzzle în formă de vapor, corabie sau barcă, persoana își va imagina că ea însăși navighează pe valuri.

Cadoul ideal pentru amatorii de călătorii cu mașina

Dacă cineva drag se teme să călătorească cu avionul sau trenul, are rău de mare, atunci mașina este cu siguranță soluția potrivită. Poți lua în calcul oferirea unui puzzle al unei mașini clasice sau a unei rulote. Aceste puzzle-uri au de cele mai multe ori detalii specifice ale vehiculelor, iar asamblarea este o adevărată plăcere.

Cu siguranță un puzzle mecanic cu mijlocul de transport preferat este un cadou original și atent pentru pasionații de călătorii. Aceștia nu numai că vor savura procesul de elaborare, dar vor rămâne cu un obiect care le va aminti de pasiunea lor și atenția ta. Pentru cei care iubesc sa calatoreasca 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *