Politica de Retur trufflestaste.com

LIVRARE

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid. Valoarea maxima a obligatiilor trufflestaste.com fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Kroki.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

  • Costul transportului este 15 lei  pentru comenzile cu valoare de pana la 80 lei indiferent de greutate sau adresa de livrare.
  • Comenzile in valoare mai mare de 80 de lei beneficiaza de livrare gratuita.

Comenzile efctuate cu plata Ramburs in cazul in care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.
Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii.
Din momentul confirmarii comezii veti fi contactat pe e mail sau telefonic si astfel veti intra in posesia numaruluide AWB , avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24- 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

RETURNAREA PRODUSULUI CUM SE FACE?

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014,  puteti sa returnati produsele cumparate de pe trufflestaste.com in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii :

  • sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri
  • ambalajul etichetele si acesoriile intacte
  • sa nu prezinte semne de utilizare

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de  aproximativ 5 – 7 zile lucratoare si nu poate depasi termenul legal de 14 zile.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Va rugam sa ne contactati prin email: support@trufflestaste.com
Adresa Returnare Produse :

Sântion, nr.707 H4
Sântion, 417078, Bihor, România

Atentie :  nu expediati produsul inainte de a avea acordul departamentului de retur, adresa de returnare a produsului poate fi diferita de cea a societatii!

CUM ITI RAMBURSAM BANII?

  • pentru Comenzile achitate cu card online — prin restituire in contul bancar  din care a fost efectuata plata
  • pentru Comenzile achitate cu ramburs/iTransfer/— prin virament bancar

Kroki.ro va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt .