INTRODUCERE

Mulțumim pentru interesul față de site-ul și produsele pe care le comercializăm prin intermediul magazinului nostru online trufflestaste.com.

Vă rugăm să citiți acest document cu atenție. Acest document (denumit în continuare „Prezentul document”, „Contractul” sau „Termenii și Condițiile”) reprezintă condițiile utilizării site-ului https://trufflestaste.com (denumit în continuare „Site-ul”) și condițiile plasării de comenzi de produse prin intermediul site-ului, inclusiv condițiile de livrare și de retur. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos.

Acest document reprezintă o convenție legală – un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate și Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul. Va invitam in acest caz sa ne contactați pentru a agrea metode alternative de contractare si achiziție a produselor de pe site. Kroki.ro isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Va recomandam de asemenea sa ne contactați înainte de orice achiziție efectuata pe site in cazul in care aveți vreo incertitudine cu privire la produsele pe care doriți sa le achiziționați si la modul in care acestea pot îndeplini cerințele dumneavoastră.

Continutul site-ului trufflestaste.com (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea trufflestaste.com si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul trufflestaste.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri trufflestaste.com va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a Kroki.ro fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

RASPUNDERE

trufflestaste.com nu este responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site care nu se datoreaza culpei sale.

Preturile produselor sint informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata si sint valabile in limita stocului fizic disponibil. Kroki.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site. Orice problema cauzata de produsele si iserviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Kroki.ro nu raspuonde de nicio pierdere, costuri , procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor. Nu raspundem pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii siteului precum si pentru cele rezultind din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

CUM COMANZI

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.

In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Kroki.ro, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate
Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Kroki.ro, in cazul platii online;
 • Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • In cazul inregistrarii de comenzi false de catre cumparator cu furnizarea unor date de contact fictive
 • In cazul inca care cumparatorul refuza primirea unei comenzi plasate anterior, fara un motiv intemeiat
 • In cazul in care exista probleme majore de comunicare cu clientul (limbaj licentios), generate in situatii anterioare sau actuale.

Kroki.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, trufflestaste.com are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

In functie de produsele alese, adresa de livrare si modalitatea de plata se va calcula costul final al transportului. Daca ti-ai facut cont pe site-ul trufflestaste.com, atunci adresa de facturare si adresa de livrare vor fi memorate in contul tau si nu va mai trebui sa le mai completezi de fiecare data.

In cazul in care comanda nu contine toate produsele solicitate clientul va fi informat. Pentru a verifica statusul unei comenzi se poate accesa “Contul meu” in sectiunea “Comenzile mele”.

METODE DE PLATA

Oferim plata ramburs, online cu cardul bancar.

 • Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii fara comisioane suplimentare.
 • Plata online PayPal/ Stripe (Visa / Maestro). Daca ati ales metoda de card de credit sau de debit veti fi redirectionati catre Pagina Securizata procesatorului de plati, unde vi se va solicita sa completati informatiile despre cardul dumneavostra. Platile cu cardul de credit/debit Visa /MasterCard se efectueaza prin entermediul sistemului “3D Secure” elaborat de organizatiile on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic.

  “3D Secure” asigura in primul rind ca nici o informatie legata de cardul dumneavostra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind in sistemele Visa si MasterCard. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarte.

LIVRARE

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid. Valoarea maxima a obligatiilor trufflestaste.com fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Kroki.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

 • Costul transportului este 10 lei  pentru comenzile cu valoare de pana la 80 lei indiferent de greutate sau adresa de livrare.
 • Comenzile in valoare mai mare de 80 de lei beneficiaza de livrare gratuita.

Comenzile efctuate cu plata Ramburs in cazul in care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.
Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii.
Din momentul confirmarii comezii veti fi contactat pe e mail sau telefonic si astfel veti intra in posesia numaruluide AWB , avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24- 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

RETURNAREA PRODUSULUI CUM SE FACE?

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014,  puteti sa returnati produsele cumparate de pe trufflestaste.com in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii :

 • sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri
 • ambalajul etichetele si acesoriile intacte
 • sa nu prezinte semne de utilizare

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de  aproximativ 5 – 7 zile lucratoare si nu poate depasi termenul legal de 14 zile.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Va rugam sa realizati o solicitare scrisa prin completarea Formularului de Retur.
Adresa Returnare Produse :

Sântion, nr.707 H4
Sântion, 417078, Bihor, România

Atentie :  nu expediati produsul inainte de a avea acordul departamentului de retur, adresa de returnare a produsului poate fi diferita de cea a societatii!

RAMBURSAREA BANILOR SE FACE DUPA CUM URMEAZA:

 • pentru Comenzile achitate cu card online — prin restituire in contul bancar  din care a fost efectuata plata
 • pentru Comenzile achitate cu ramburs/iTransfer/ Card bancar — prin virament bancar

Kroki.ro va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 5-7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt .

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru nexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de nexecutare la termen si/sau in mod corespuonzator, total sau partial este datorita unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlululi care nu poate fi evitat.