despre noi

Suntem distribuitori oficiali al brаndului EwaEcoWood Art Romania. Modele mecanice sub formă de constructor pentru auto-asamblare (fără lipici și unelte speciale), puzzle-uri, jucării, suveniruri și cadouri corporative din materiale naturale

Intr-o lume din ce in ce mai grabita, ne-am propus sa aducem impreuna familia si prietenii pentru a petrece timp de calitate asamblаnd un puzzle. 
 
Valorile noastre sunt familia, sanatatea si natura.
Daca in fiecare familie va exista cultura elaborarii unui puzzle impreuna, pe fonul unei comunicari profunde si autentice, inseamna ca misiunea noastra va fi realizata.

Cercetarile efectuate de neurochirurgi si profesori de psihologie au demonstrat efectele benefice ale puzzle-urilor asupra sanatatii creierului si a comportamentului uman.

Materialul sustenabil si grija pentru natura este una din preocuparile noastre. Piesele sunt din lemn, iar asamblarea se face fara nici o picatura de clei.

Tot mai multi adulti constientizeaza aceste avantaje si aleg sa faca din puzzle un hobby accesibil si interesant. Iar asta ne bucura!
Pаndemia ne-a invatat adevarata valoare a comunicarii si intalnirii cu cei dragi. Asa ca nu ezita: alege puzzle-ul preferat si traieste viata frumos! 

Credinta noastra este ca “Frumusetea va salva lumea!” Iar in era tehnologiei si robotizarii, a crea ceva frumos cu propriile maini este ca si cum ai zbora prin cer cu propriile aripi.

descoperă

Fără clei

Sustenibil

Creativ